Piaggio Motorscooter 300 MP3 HPE Sport

€ 6.999,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 31-12-2022
Categorie Motorscooter
Kmstand 1.010 km Financieren
Motorinhoud 278 cc

Piaggio Motorscooter 300 MP3 HPE Sport


€ 6.999,-

Algemeen

Bouwjaar 31-12-2022
Categorie Motorscooter
Kmstand 1.010 km Financieren
Motorinhoud 278 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf B.C.M.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Sluisstraat 142 A
Postcode 9581 JH
Plaats Musselkanaal
Provincie Groningen
Land Nederland
Telefoon +31 (0)599 - 412056 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
GSM +31 (0)6 - 25567782 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website 123verkoopbcm.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • windscherm

Bijzonderheden meld een fout

Op zoek naar een Piaggio Scooter 300 MP3 HPE Sport uit 2022? Dan is dit de ideale tweewieler voor jou! Met zijn krachtige 26 PK benzine motor en een cc van 278 zul je moeiteloos over de weg zoeven. Deze zwarte scooter is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens zeer praktisch in gebruik.

Wat deze Piaggio Scooter echt onderscheidt, is zijn uitgebreide lijst van opties. Zo is hij uitgerust met een handig windscherm, waardoor je beschermd bent tegen de elementen en comfortabel kunt rijden, ongeacht het weer. Het Anti Blokkeer Systeem (ABS) en Anti doorSlip Regeling (ASR) zorgen voor extra veiligheid tijdens het rijden, waardoor je met een gerust hart de weg op kunt. Bovendien is de scooter voorzien van moderne LED dagrijverlichting, waardoor je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Met slechts 1010 kilometer op de teller is deze Piaggio Scooter zo goed als nieuw. Het chassis van de scooter is niet alleen stevig, maar zorgt ook voor een stabiele en comfortabele rijervaring. Bovendien heeft deze scooter geen deuren, wat hem nog wendbaarder maakt in het drukke stadsverkeer.

Wil je genieten van ultieme vrijheid en gemak op de weg? Dan is de Piaggio Scooter 300 MP3 HPE Sport uit 2022 de perfecte keuze voor jou. Neem vandaag nog contact op met Autobedrijf B.C.M. en ervaar zelf de unieke eigenschappen van deze sportieve scooter. Bereik ons op 0599-412056 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet langer en geef jezelf de ultieme rijervaring cadeau!

Mooie en goede auto ,

Die goed rijd, schakelt en remt , de motor loopt goed , de km stand is met N.A.P , de auto heeft een geldige A.P.K. , indien de auto een airco heeft is die ijskoud , de auto heeft een afleveringsbeurt gehad, waarbij alle vloeistoffen aangevuld zijn en de auto is nagekeken zodat u veilig wegrijd bij mij , onderhoudsboekje aanwezig en ingevuld,

Heeft u vragen kunt u mij via marktplaats of via Wattsapp 06-25567782 bereiken of gewoon even bellen 0599-412056 Vriendelijke groet ,

Wilt u lezen wat klanten vinden van hun gekochte auto en mijn werkwijze , dan kunt u dit lezen op klanten vertellen........https:www.klantenvertellen.nl/reviews/1053100/autobedrijf-bcm

Ik hoop u snel te zien, Vriendelijke groet, Thierry Lefevre





Al meer als 27 jaar verkoop ik auto's. die altijd tot de goedkopere op marktplaats behoren, Maar wel mooi en goed zijn, met frisse apk ,nap km stand, en voorzien van een afleveringsbeurt.
.
Dit kan ik omdat ik geen duur pand en/of duur personeel heb, ik verkoop vanuit mijn woonadres.
.
Aangezien ik ongeveer maximaal 20 auto's op voorraad heb, Heb ik met elke auto een proefrit gemaakt, zodat eventuele gebreken gerepareerd zijn voordat de auto in de verkoop gaat. eventuele erge beschadigingen staan extra aangegeven d.m.v. foto,s of in de beschrijving.
.
Ik krijg van klanten een 9,3 .... https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1053100/autobedrijf-bcm
.
De hier boven genoemde prijs is zonder inruil. en met afkope

Basisdekking voor uw motor

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen motor mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen motor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie