BMW F 800 St - ONLINE AUCTION

€ 3.900,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-05-2008
Categorie Tourmotor
Kmstand 85.450 km Financieren
Motorinhoud 798 cc

BMW F 800 St - ONLINE AUCTION


€ 3.900,-

Algemeen

Bouwjaar 01-05-2008
Categorie Tourmotor
Kmstand 85.450 km Financieren
Motorinhoud 798 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De BMW F 800 ST uit 2008 is een motorfiets die perfect het gat vult tussen sportieve prestaties en dagelijks comfort. BMW, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit, lanceerde de F 800-serie om de nadruk te leggen op veelzijdigheid en betrouwbaarheid, zonder concessies te doen aan het rijplezier. Deze motor, origineel geleverd in Nederland, is daar een prachtig voorbeeld van. Door de jaren heen goed onderhouden, met een volledig ingevuld onderhoudsboekje en een stapel facturen als bewijs, is het duidelijk dat er met zorg en aandacht voor detail voor deze motor is gezorgd.

In augustus 2023 kreeg de F 800 ST nog een onderhoudsbeurt, waarbij ook nieuwe banden werden gemonteerd bij een kilometerstand van 83.792 km. Sindsdien is er nog geen 1.700 km mee gereden, wat betekent dat de motor klaar is voor vele zorgeloze kilometers. Bovendien is bij 73.980 km de aandrijfriem vervangen, een belangrijk onderdeel dat zeker 40.000 tot 50.000 kilometer meegaat, wat de toekomstige eigenaar voorlopig gemoedsrust geeft.

Wat de BMW F 800 ST bijzonder maakt, is niet alleen de solide techniek, maar ook de praktische extra's die deze motorfiets echt af maken. Zo zijn er de gewilde uitvouwbare sportkoffers, die ideaal zijn voor langere ritten of een weekendje weg. Daarnaast zorgen het V-Stream windscherm, de stuurverhogers en het verhoogde zadel voor extra comfort, zeker tijdens lange ritten. De getinte spiegels voegen een stijlvolle finishing touch toe, terwijl de Can-bus en 12 volt-aansluitingen garant staan voor moderne functionaliteit, zoals het opladen van apparaten tijdens het rijden.

Voor wie op zoek is naar een compleet pakket, komt deze motor met een aantal handige accessoires. Een Optimate 4 Can-bus druppellader zorgt ervoor dat de accu altijd in topconditie blijft, terwijl de RAM Mounts telefoonhouder het gemakkelijk maakt om navigatie te gebruiken. Met nieuwe handvatten en een robuust ABUS slot om de motor te beveiligen, is deze F 800 ST meer dan klaar voor elke rit.

Deze BMW F 800 ST is een motorfiets die niet alleen betrouwbaar is, maar ook nog eens stijlvol en comfortabel. Met zijn goed gedocumenteerde onderhoudshistorie, vernieuwde onderdelen en praktische extra�s biedt hij alles wat een rijder nodig heeft om met vertrouwen de weg op te gaan, of het nu gaat om dagelijkse ritten of avontuurlijke toertochten. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE MOTOR WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 1.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS en YOUNGTIMERS VEILING IN UITHOORN. OP MAANDAG 16 SEPTEMBER 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP

Basisdekking voor uw motor

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen motor mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen motor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie