Hymer

€ 137.750,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2019
Categorie Integraal camper
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2019
Categorie Integraal camper
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam Hulst Integraal Campers BV
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Meppelerweg 153
Postcode 8344 XW
Plaats Onna
Provincie
Land Nederland
Telefoon +31 (0)527 - 204056 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.integraalcampers.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • airconditioning
  • luifel
  • navigatie
  • tv

Bijzonderheden meld een fout

HYMER B 708 SUPREME LINE QUEENSBED / L-ZIT / GARAGE
2.3 MJET, 130 KW 177 PK AUTOMAAT INCL. CLIMATE CONTROL EN ABS/ASR
APRIL 2019 35.996 KM, OP EEN COMFORTABEL ALKO 45 SLC CHASSIS




Lengte : 7.79m
Breedte : 2.35m
Hoogte : 2.97m
Kentekengewicht: 3402 kg.
Technisch maximum: 4800 kg

Deze prachtige Hymer B-Klasse Supreme Line uit het topsegment is voorzien van talrijke unieke innovaties en maakt daardoor het mobiele reizen nog comfortabeler, hoogwaardiger, veiliger en relaxter. Voorzien van het vooruitstrevende ALKO SLC Chassis, de uiterst stabiele GFK achterkant. Uitgevoerd met de Fiat 2.3 Mjet, 130 KW 177 PK Euro 6 motor automaat. Voorzien van lichtmetalen velgen, luchtvering op achter-as, mistlampen met kader, ABS/EBD, ESP incl. ASR, en Traction Plus en Crystal-silver metallic lak. Het dashboard in luxe design met een leer bekleed stuur, Zenec multimediasysteem, navigatie, achteruitrijcamera, bestuurders en bijrijdersairbag en elektrisch bedienbare spiegels en ramen.

De comfortabele Aguti Ergoflex pilotestoelen zijn in hoogte verstelbaar en kantelbaar, draaibaar naar een gezellige comfort L-zit met luxe uitschuifbare salontafel. Het interieur bestaat uit het moderne meubeldesign Grand Oak met de luxe Grigio lederen bekleding wat in combinatie met de vele (indirecte) LED verlichting een bijzondere sfeer geeft. Cabineramen zijn voorzien van vouw- verduistering van hoogwaardig plisséstof en bij het voorraam een elektrisch rolluik.

De royale keuken heeft een luxe keukenblad met spoelbak en 3 pits kooktoestel met automatische ontsteking, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, grote dubbeldeurs koelkast 160 ltr met aparte vriezer, en automatische omschakeling van 220 V/12 V/gas

Links achterin bevind zich de ruime douchecabine, en er tegenover het toilet Thetford met SOG automatische toilet ontluchting en extra kastruimte.
Het slaap gedeelte heeft achter een royaal vrijstaand bed (2.00 x 1.55) met het Hymer slaapcomfort systeem. Bovenin de cabine bevind zich een royaal 2 persoons hefbed.

De Dometic dak airco zorgt voor koele nachten in de slaapkamer.

De camper heeft veel bergruimte in de ruime dubbele bodem bereikbaar dmv. verschillende luiken in de vloer en diverse kleppen buitenkant. Het bevat tevens een grote garage, met aan beide zijden een grote deur, waarin uw fietsen en bagage veilig binnen geplaatst kunnen worden.
Verwarming en warm water word verzorgd door het Truma Plus systeem met ringverwarming. De 180 ltr schoon- en 150 ltr vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer.
Verder is deze camper voorzien van het Hymer Comfort-Line pakket, Style-pakket, extra stopcontacten, 120 liter brandstoftank, automatische schotel Oyster met 32 inch TV, uittrekbare slede in de gaskast voor optimale toegang tot de gasflessen, Truma Duocontrol met crashsensor, grote Thule luifel, extra veiligheidssloten op camper- en cabinedeur, BBQ aansluiting, extra huishoudaccu, en E&P hy

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie