Hymer

€ 66.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2018
Categorie Camper bus
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2018
Categorie Camper bus
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam Go Campers
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Raasdorperweg 193j
Postcode 1175 KV
Plaats Lijnden
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)85 - 0830450 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gocampers.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • airconditioning
  • boiler
  • luifel

Bijzonderheden meld een fout

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, ABS en airbags. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Tegen de achterwand van de camper bevindt zich de eindkeuken. Deze is functioneel uitgevoerd en heeft diverse opbergmogelijkheden, een spoelbak met kraan alsmede een 2-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Uw kind heeft een eigen slaapplek in het praktische bovenbed. Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Om het verblijf tijdens koude dagen te veraangenamen, is de camper voorzien van verwarming. Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Tijdbesparend en makkelijk is de ThÃ?le cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

GARANTIE:
Al onze kampeerauto's tot 8 jaar en met niet meer dan 150.000km zijn standaard voorzien van 12 maanden instapgarantie (motor+bak) en 6 maanden opbouwgarantie. Optioneel en tegen meerprijs is 12 of 24 maanden uitgebreide garantie mogelijk. Informeer hierna bij de verkoper.

Heb je vragen over deze camper, neem dan direct contact op met Rico Eerenstein, op telefoonnummer 085-083 04 50 of per email: rico@gocampers.nl.

Voor een volledige fotorapportage verwijzen wij u graag naar onze website: www.gocampers.nl. Je bent van harte welkom om langs te komen (ma-za). LET OP! Wij werken uitsluitend op afspraak.

Bel 085 - 083 04 50 of mail naar hello@gocampers.nl voor een afspraak om te bezichtigen en/of proef te rijden in één van onze voorraad campers.

Go Campers BV streeft naar een zo actueel mogelijke advertentie. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website of advertentie onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Indeling Sanitair



Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Schoonwatertank (vast)


Keuken



Indelingen:
Eindkeuken




Accessoires:
Boiler, Gascomfoor (Aantal pitten: 2), Koelkast, Vriesvak


Exterieur/Interieur



Indelingen:
Standaardzit




Accessoires:
Bagageruimte , Buitenlamp,

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie