Chausson

€ 71.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2022
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2022
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam De leukste camper
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Rozenbergerweg 1
Postcode 8084 PG
Plaats 't Harde
Provincie Gelderland
Land Nederland
GSM +31 (0)6 - 22576596 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.deleukstecamper.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • boiler
  • douche met cabine
  • fietsenrek
  • luifel
  • toilet (cassette)
  • tv

Bijzonderheden meld een fout

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Chausson 644 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2022 is geschikt voor 5 personen. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De pittige 170 pk Ford wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Ford is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

Dankzij de face to face biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. Deze zitgroep kan zelfs als extra slaapplaats gebruikt worden. Ideaal voor uw (klein) kind. Dit bed heeft een lengte van 190 cm en is 150 cm breed. U kunt deze naar behoefte indelen. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een extra grote inhoud.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Dit hefbed heeft een lengte van 205 cm en is 140 cm breed. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte. Achterin de camper bevind zich het ruime 2 persoons dwarsbed. Dit bed heeft een lengte van 200 cm en is 195 cm breed.

De ringverwarming zorgt tijdens koude dagen voor een heerlijk warme interieur.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervanging van banden en distributie die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze Chausson 644 klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.




LET OP NIEUW ADRES: A.VOGELSTRAAT 14, 8081HD ELBURG

Indeling Sanitair



Indelingen:
Midden-opstelling




Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Cassettetoilet, Douche, Schoonwatertank (vast), Toilet/Wasruimte


Keuken



Indelingen:
Midd

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie