Carado

€ 71.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2021
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2021
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam De leukste camper
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Rozenbergerweg 1
Postcode 8084 PG
Plaats 't Harde
Provincie Gelderland
Land Nederland
GSM +31 (0)6 - 22576596 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.deleukstecamper.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • boiler
  • douche met cabine
  • fietsenrek
  • luifel
  • toilet (cassette)
  • tv

Bijzonderheden meld een fout

Deze praktische Carado T459 is gebouwd in het jaar 2021. De camper heeft een lengte van 7 meter 40, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een ruime slaapplaats aan 4 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame en pittige 150 pk dieselmotor met een handmatige versnelling.

Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Daarnaast geeft de camper veel ruimte door de face to face banken. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde XXL koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Dit bed heeft een lengte van 200 cm en is 140 cm breed. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Dit hefbed heeft een lengte van 195 cm en is 140 cm breed. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met het aanwezige zonnepaneel produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Daarnaast kunt u in de camper heerlijk naar uw favorite televisieprogramma kijke door de vaste schotel op het dak. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen u zeker van dienst zijn.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervanging van banden en distributie die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze Carado T459 , klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.


Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459. Carado T459.




LET OP NIEUW ADRES: A.VOGELSTRAAT 14, 8081HD ELBURG

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie