Burstner Lyseo M 690 Harmony Line

€ 92.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2021
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Burstner Lyseo M 690 Harmony Line


€ 92.500,-

Algemeen

Bouwjaar 2021
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam Camper Store B.V.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Tijvoortsebaan 12
Postcode 5051 HJ
Plaats Goirle
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)13 - 3333450 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.camperstore.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • boiler
  • douche met cabine
  • luifel
  • navigatie
  • toilet (cassette)
  • tv

Bijzonderheden meld een fout

Deze Burstner Lyseo Harmony Line M 690 beschikt over de krachtige 163 PK Mercedes motor uitgevoerd met automaat. Qua rijveiligheid laat deze camper niets te wensen over met ABS,ASR,EBV,ESP en cruise control is de Burstner ruim voorzien van alle opties.

Het dashboard/ cabine beschikt over het luxe Mercedes MBUX 10,25" multimediasysteem incl. navigatie met bediening op stuurwiel, DAB, touchscreen en achterruitrijcamera. Daarnaast heeft de Burstner ook adaptive cruise control, airco, bestuurders- en passagiersairbag, elektrisch bedienbare spiegels en ramen.

De Burstner is compleet en vol van opties. Zo beschikt deze onder meer over een zonnepaneel, buitendouche, buitengasaansluiting, oven en twee tv's.

De grote garage achterin biedt voldoende opslagruimte voor al de dingen die u niet wilt missen tijdens uw camper-vakantie.


Auto-eigenschappen
Mercedes-Benz Sprinter/ 163 PK - Euro 6Lakkleur cabine tenoritgrijsAutomaatABS (antiblokkeersysteem), ASR (Anti Slip Regulation), EBV (elektronische remkrachtverdeler), ESP (Electronic Stability Program)Keyless Start - start-stop knop voor comfortabel starten van de motorAdaptive cruise controlHalfautomatische airco in de cabineAirbags voor bestuurder en bijrijderMercedes MBUX 10,25" MultimediasysteemAchteruitrijcameraNavigatieDABMultifunctioneel stuurwielElektrisch verstelbare spiegels met geïntegreerde groothoekspiegelsBuitenspiegels verwarmdElektrisch bedienbare ramenCabineverduistering met cassetteplissees voor- en zijruitenDraaibare pilotenstoelen, dubbele armleuningen en in hoogte verstelbaarStuurbekrachtigingCentrale vergrendeling op afstandsbedieningIndeling:Lengtebedden met een extra kussen voor ombouw naar een groot tweepersoonsbedRuime kledingkasten onder en boven het bedRuime toilet-/ doucheruimteKeuken met o.a. ruime koelkast met vriesvak, 3 pits gasfornuis met elektrische ontsteking, oven en separate spoelbakGezellige zitgroep in L-vorm incl. tafel op zuil, tafelblad in alle richtingen te bewegenDraaibare pilotenstoelen in woonruimtestoffering, dubbele armleuningen in hoogte verstelbaarDinetteBijzonderheden:Camper in uitstekende staat van onderhoud, slechts 9.500 kmAirco in de cabinePlissé verduistering rondomDodehoekspiegel links en rechtsCamperbanden in goede staatDakluiken in woon- en slaapgedeelte en douche- en toiletruimteAlle ruiten/ dakluiken zijn voorzien van horren en verduisteringHordeurTruma ringverwarmingSkyroof panoramadakRuime garageLuifel incl. LED verlichtingTv in woongedeelte en in slaapgedeelteElektrische opstaptredeGFK-dak met verminderde hagelgevoeligheidAftapventiel voor afvalwatertank elektrisch geregeldBuitendoucheBuitengasaansluitingZonnepaneelExtra brede entreedeurKeukenuitrusting:Keuken met 3 pits gasfornuis met elektrische ontstekingSpoelbak met koud- en warmwaterkraan met snijplankafdekkingXL koelkast met vriesvakDe keuken is voorzien van vele opbergkastjes, ladesOvenIndirecte keukenblokverlichtingIndirecte verlichting van de bovenkastenT

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie