Volkswagen Polo 1.2-12V Comfortline

€ 1.990,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 09-01-2003
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 208.992 km
Deuren 3
Kleur Groen Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.198 cc
Vermogen 47 kW (64 pk)

Volkswagen Polo 1.2-12V Comfortline


€ 1.990,-

Algemeen

Bouwjaar 09-01-2003
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 208.992 km
Deuren 3
Kleur Groen Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.198 cc
Vermogen 47 kW (64 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Vakgarage Blankestijn
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Nobelweg 2-38
Postcode 4462 GK
Plaats Goes
Provincie
Land Nederland
Telefoon +31 (0)113 - 251888 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.vakgarageblankestijn.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • boordcomputer
  • electr. bedienbare buitenspiegels
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • regensensor
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Het zijn de unieke kwaliteiten van een Volkswagen die zorgen dat hun berijders zo trouw zijn aan het merk. Dat blijkt ook weer bij deze Polo, met zijn doordachte ontwerp en zijn hoogstaande bouwkwaliteit. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Polo duidelijk te zien is. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer warmtewerend glas, in hoogte verstelbare stoelen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

De ruitenwissersnelheid wordt bij iedere bui perfect geregeld dankzij de regensensor. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Deze auto is voorzien van centrale portiervergrendeling, boordcomputer en verstelbaar stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Polo samen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!


Basispakket (€299,-), hierbij zit inbegrepen: APK keuring, Controle van alle vloeistoffen, 1 maand garantie op de motor en versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.

Pluspakket (€499,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, kleine onderhoudsbeurt, remcontrole, 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, kwart tank brandstof.

Luxepakket (€899,-), Hierbij zit inbegrepen: APK keuring, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, remcontrole, 12 maanden volledige BOVAG- garantie, vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, kentekenregistratie, halfvolle tank brandstof. (Dit afleverpakket is alleen beschikbaar bij auto's met een verkoopprijs van boven de €4500).

Persoonlijk, enthousiast en met veel kennis zorgen wij ervoor dat uw gewenste auto u altijd daar brengt waar u naar toe wilt! Onze verkoper/eigenaar Taco Blankestijn zal samen met u op zoek gaan naar uw gewenste auto. Onze chef werkplaats/eigenaar Stefan van Sabben zal ervoor zorgen dat uw auto altijd tip top in orde is. Taco en Stefan worden bijgestaan door serviceadviseur Edwin, Verkoop assistent Kacper en werplaatspecialisten Robertjan, Stefan, Lars, Krijn en Stephan. Vakgarage Blankestijn is merkonafhankelijk, daarom kunnen wij u alle merken auto's en bedrijfswagens leveren. Uiteraard met Bovag of Vakgarant garantie. In onze werkplaats staat vakmanschap voorop. Onze monteurs hebben een uitgebreide kennis en worden regelmatig bijgeschoold. Daarnaast is de werkplaats uitgerust met alle apparatuur om uw auto optimaal te kunnen onderhouden, uitlezen, repareren en verzorgen van de APK keuring. Graag ontvangen wij u in onze garage!

Deze advertentie en de inhoud

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Volkswagen Polo | Huisvriend

De Volkswagen Polo is als een goede huisvriend. Hij is vertrouwd, staat altijd paraat en voelt bijna als een lid van het gezin. De Polo was daarom lange tijd de best verkochte auto van Nederland. Dat wil zeggen: tot de elektrische auto kwam. Om het succes voort te kunnen zetten heeft Volkswagen de Polo vernieuwd. Daarbij is gezocht naar een balans tussen conventionele mechaniek en moderne elektronica. Is dat gelukt?

Autotest | Volkswagen Polo Huisvriend

De Volkswagen Polo voor modeljaar 2022 is een conventionele compacte auto. Hier geen elektrificatie of andere fratsen, maar vertrouwde aandrijving in combinatie met een gemoderniseerde uitrusting.

Plus

  • Uitstekende rijeigenschappen
  • vertrouwd en toch modern

Min

  • in luxe versie nauwelijks goedkoper dan een elektrische auto

Conclusie

De Volkswagen Polo dankt zijn succes aan een vertrouwd en behoudend karakter. Voor modeljaar 2022 heeft Volkswagen alleen vernieuwd waar dat echt nodig was, maar is alles bij het oude gebleven waar dat kon.

Om beter te passen bij de nieuwste modellen van Volkswagen is het uiterlijk expressiever geworden, maar blijft de Polo bescheiden. De uitrusting is sterk gemoderniseerd en staat nu op het niveau van de allernieuwste auto's in dit segment. Zowel de bruikbaarheid als de veiligheid zijn daarom sterk verbeterd.

De rijeigenschappen zijn gelijk gebleven. Nog steeds is de Polo een echte allemansvriend die eenvoudig is te rijden en gebruik maakt van conventionele techniek, zodat iedere bestuurder zich meteen thuisvoelt.

Deel deze advertentie