Toyota IQ 1.0 VVTi Comfort

€ 3.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2009
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 188.056 km
Deuren 3
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Toyota IQ 1.0 VVTi Comfort


€ 3.950,-

Algemeen

Bouwjaar 2009
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 188.056 km
Deuren 3
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf Becker B.V.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Wegtersweg 10
Postcode 7556 BR
Plaats Hengelo
Provincie Overijssel
Land Nederland
Telefoon +31 (0)74 - 8200030 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website beckerhengelo.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • electr. bedienbare buitenspiegels
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • radio/cd speler
  • startonderbreker

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

De Toyota iQ 1.0 VVTi Comfort uit 2009 is een compacte en stijlvolle hatchback die perfect is voor zowel de stad als de snelweg. Met zijn krachtige 68 PK benzine motor en een vermogen van 998 CC zul je zeker genieten van een soepele en efficiënte rijervaring.

Het elegante zwarte exterieur van deze Toyota iQ trekt zeker de aandacht, vooral met de toevoeging van de metallic lak die de auto een moderne uitstraling geeft. Met 3 deuren is deze hatchback zowel praktisch als sportief, ideaal voor het vervoeren van passagiers en bagage in stijl.

De Toyota iQ 1.0 VVTi Comfort is voorzien van handige opties zoals centrale vergrendeling met afstandsbediening, waardoor je met gemak toegang hebt tot je auto en deze kunt vergrendelen met een druk op de knop. Daarnaast beschikt deze auto over elektrische ramen voor, zodat je met het grootste gemak de ramen kunt bedienen en genieten van frisse lucht tijdens je rit.

Met een kilometerstand van 188056 heeft deze Toyota iQ al wat ervaring op de teller, maar dat doet niets af aan zijn prestaties en betrouwbaarheid. Deze auto is goed onderhouden en klaar voor vele kilometers vol rijplezier.

Ben je op zoek naar een compacte en betrouwbare auto met een sportief design en handige opties zoals centrale vergrendeling met afstandsbediening en elektrische ramen voor? Dan is de Toyota iQ 1.0 VVTi Comfort uit 2009 zeker het overwegen waard. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een proefrit. Autobedrijf Becker B.V. staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale auto.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00

Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten



Afleverpakket Geen afleverpakket (inbegrepen)

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Toyota iQ | Kleinkunst

Twee jaar geleden bracht Toyota een revolutionair autootje op de markt. De Toyota iQ was de eerste luxeauto op miniatuurformaat. Autozine viel als een blok voor dit vernieuwende, milieuvriendelijke en eigenzinnige concept. Inmiddels doet de Toyota iQ ruim een jaar dienst als redactieauto. Hoe slim is de Toyota iQ in de prakijk? En is de aantrekkingskracht nog even groot als bij de eerste kennismaking?

Autotest | Toyota iQ Kleinkunst

De Toyota iQ combineert de luxe en veiligheid van een grote auto met het verbruik en de wendbaarheid van een kleine auto. In een duurtest van 1 jaar wist het slimme concept steeds meer te overtuigen.

Plus

  • veiligheid van een grote auto
  • wendbaarheid en verbruik van een kleine auto
  • luxe en comfort van een grote auto

Min

  • iPod-interface werkt niet met alle toestellen
  • brandstofmeter onbetrouwbaar

Conclusie

Toyota heeft het bouwen van kleine auto's tot een kunst verheven door in een auto van nog geen drie meter alle luxe, verfijning, veiligheid en comfort van een grote auto te combineren. Van een kleine auto heeft de iQ alleen het lage verbruik en de wendbaarheid.

In grote wereldsteden is dit concept aangeslagen en is de iQ zeer populair. Daarbuiten lijkt Toyota de boodschap niet over te kunnen brengen en blijft het succes uit. Voor Autozine blijft de iQ echter de slimste auto die er is. Bij gebrek aan concurrentie zal de iQ daarom voorlopig dienst blijven doen bij de redactie. En zoals voor veel kunstwerken geldt: pas vele jaren na dato ziet ook het grote publiek de schoonheid er van in.

Deel deze advertentie