Toyota Aygo 1.0-12V Comfort

€ 3.450,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 29-09-2009
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 185.696 km
Deuren 5
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Toyota Aygo 1.0-12V Comfort


€ 3.450,-

Algemeen

Bouwjaar 29-09-2009
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 185.696 km
Deuren 5
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam AutoFirst Rietman Hengelo
Contactpersoon Rik
Adres Slotsteeg 18
Postcode 7255 LH
Plaats Hengelo Gld
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 462779 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autofirst-rietmanhengelo.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • radio/cd speler
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Bent u op zoek naar een betrouwbare en compacte auto die perfect is voor in de stad? Dan is de Toyota Aygo 1.0-12V Comfort uit 2009 wellicht de ideale keuze voor u. Deze zwarte hatchback met 3 deuren en 5 zitplaatsen is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook comfort en gemak dankzij de aanwezige opties.

Met de airconditioning kunt u altijd genieten van een aangename temperatuur in de auto, terwijl de bestuurdersairbag ervoor zorgt dat u met een gerust hart de weg op kunt. Daarnaast zorgen de centrale vergrendeling en elektrische ramen voor extra gemak en veiligheid. Luister onderweg naar uw favoriete muziek met de radio-CD/MP3 speler, terwijl u geniet van het comfortabele interieur.

Voor uw veiligheid is de Toyota Aygo uitgerust met een alarm klasse 1 (startblokkering), zodat u met een gerust hart uw auto kunt achterlaten. Daarnaast zorgt de stuurbekrachtiging ervoor dat het rijden soepel en comfortabel verloopt. De lichtmetalen wielen geven de auto een sportieve uitstraling en dragen bij aan de stabiliteit op de weg.

Een groot voordeel van deze Toyota Aygo is de onderhoudsvrije distributie ketting, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen hiervan. Daarnaast wordt de auto geleverd met een nieuwe APK, zodat u weer veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

Met een vermogen van 68 PK en een kilometerstand van 185696 km is deze Toyota Aygo nog in goede staat en klaar voor vele kilometers rijplezier. Bent u op zoek naar een zuinige en betrouwbare auto die ook nog eens betaalbaar is in onderhoud? Dan is deze Toyota Aygo absoluut het overwegen waard.

Minpunten: 1 Sleutel aanwezig en scheur in stof van linker voorstoel.

Neem vandaag nog contact op met AutoFirst Rietman Hengelo via 0575-462779 en plan een bezichtiging of proefrit in met deze Toyota Aygo. Wacht niet te lang, want deze betrouwbare occasion zal ongetwijfeld snel verkocht worden!

Afleverpakket Standaard: € 275 (€ 275): Vertrouwd op weg!!
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, Auto wassen en uitzuigen, Inspectiebeurt, Nieuwe APK keuring, Vloeistof controle, 1/4 volle tankinhoud
Afleverpakket Extra: € 575 (€ 575): Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie; 4 wiel uitlijning controle, 6 maanden Rietman garantie gelijkwaardig aan Bovag garantie, 12 maand Mobiliteitsgarantie, Afleveringspakketten Extra en Compleet zijn niet mogelijk voor auto's met een verkoop prijs onder €4500,- euro of met een km stand hoger dan 200.000km., Airco geserviced, Distributieriem vervanging indien nodig binnen 1 jaar en/ of 15.000 km, Nieuwe Apk keuring (minimaal 1 jaar geldig), Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, Volledige reiniging interieur en poetsen, 1/2 volle tankinhoud
Afleverpakket Compleet: € 875 (€ 875): Zorgeloos op weg!!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); 4 wiel uitlijning controle, 12 maanden Bovag garantie, 12 maand Mobiliteitsgarantie, Afleveringspak

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Toyota Aygo | Klaar voor de toekomst

De Toyota Aygo is opgewaardeerd voor modeljaar 2018. Het uiterlijk is aangescherpt, de motor werd sterker, het verbruik werd lager en de uitrusting werd rijker. Wat betekent dat in de praktijk? Tijd voor een hernieuwde kennismaking met Toyota's kleinste.

Autotest | Toyota Aygo Klaar voor de toekomst

De Toyota Aygo is opgewaardeerd voor modeljaar 2018. Het uiterlijk is aangescherpt, de motor werd sterker, het verbruik werd lager en de uitrusting werd rijker.

Plus

  • prima rijeigenschappen
  • moderne techniek
  • Originele vormgeving

Min

  • veel speling in versnellingshendel / gevoelloze pedalen
  • achterruiten openen niet volledig (klapraampjes)
  • beeldscherm blokkeert centraal luchtrooster

Conclusie

De Toyota Aygo heeft een facelift ondergaan voor modeljaar 2018. Toyota heeft daarbij de sterke punten nog sterker gemaakt. Een aantal zwakke punten is nog steeds niet aangepast (speling in versnellingshendel, gevoelloze pedalen, klapraampjes achterin, beeldscherm blokkeert luchtrooster). Het uiterlijk, de techniek en de uitrusting daarentegen zijn merkbaar verbeterd. De Aygo is daarmee geen andere auto geworden, maar is wel helemaal bij de tijd en daarom kan Toyota het succes voortzetten.

De aanpassingen aan de motor hebben als gevolg, dat de Aygo rustiger is geworden. In de stad is de auto minder levendig, op de snelweg juist zuiniger en stiller. Het vernieuwde onderstel maakt de Aygo stabieler op de buitenweg en dynamischer in de stad. De gemoderniseerde uitrusting is in alle opzichten een verbetering. Nieuwe elektronica zorgt ervoor, dat de Aygo nu ook op het gebied van integratie met de mobiele telefoon klaar is voor de toekomst.

Deel deze advertentie