KIA Picanto 1.0 DPi DynamicLine

€ 15.900,- incl. BTW

afbeelding vergroten
Bouwjaar 09-05-2023
Categorie Hatchback
BTW / Marge BTW Financieren
Kmstand 10.971 km
Deuren 5
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 49 kW (67 pk)

KIA Picanto 1.0 DPi DynamicLine


€ 15.900,- incl. BTW

Algemeen

Bouwjaar 09-05-2023
Categorie Hatchback
BTW / Marge BTW Financieren
Kmstand 10.971 km
Deuren 5
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 49 kW (67 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam VDNS Venlo B.V.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres De Sondert 5
Postcode 5928 RV
Plaats Venlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Telefoon +31 (0)77 - 3333077 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website vdns-aanbiedingen.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • cruise control
  • electr. bedienbare buitenspiegels
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • metallic lak
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Op zoek naar een compacte en stijlvolle hatchback die perfect is voor stadsritten en avonturen daarbuiten? Dan is de Kia Picanto 1.0 DPi DynamicLine uit 2023 precies wat je nodig hebt. Met zijn grijze kleur en strakke lijnen is dit een echte blikvanger op de weg. Deze uitvoering van de Kia Picanto is voorzien van een efficiënte benzine motor met een vermogen van 67 PK, wat zorgt voor een soepele en plezierige rijervaring.

Een van de belangrijkste aspecten van autorijden is comfort en gemak, en dat is precies waar de Kia Picanto in uitblinkt. Met stuurbekrachtiging wordt het manoeuvreren in smalle straatjes en parkeerplaatsen een fluitje van een cent. Daarnaast is deze auto uitgerust met een hill hold functie, waardoor je zonder stress kunt wegrijden op een helling.

Veiligheid staat natuurlijk voorop, en dat is bij de Kia Picanto goed geregeld. Het Anti Blokkeer Systeem zorgt ervoor dat de wielen niet blokkeren tijdens een noodstop, waardoor je de controle over de auto behoudt. Bovendien is er een passagiersairbag aanwezig om eventuele inzittenden te beschermen bij een aanrijding. Het Elektronisch Stabiliteits Programma draagt bij aan de stabiliteit van de auto, vooral in bochten en bij gladheid.

Met slechts 10971 kilometer op de teller is deze Kia Picanto zo goed als nieuw. De 5 deuren zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de ruime en comfortabele binnenkant van de auto. De metallic lak geeft de auto een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij er altijd als nieuw uitziet.

Kortom, de Kia Picanto 1.0 DPi DynamicLine is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en veilige auto. Neem vandaag nog contact op met VDNS Venlo B.V. en ontdek zelf alle voordelen van deze prachtige auto.

DIT BETREFT EEN DEMO MODEL BEL ONS VOOR DE ACTUELE KILOMETER STAND EN EEN BEZICHTIGING


Afleverpakket KIA Top Selectie (optioneel meer prijs : € 595,00)

*Garantiewerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door VDNS Venlo

Bovag garantie : 12 maanden BOVAG garantie
Merk garantie : Kia Top Selectie (Kia)
APK bij aflevering

Bovag 40 puntenBovag afleverpunten1 jaar pechhulp12 maanden BOVAG garantie*Beurt volgens fabrieksnormBovag 40 punten checkComplete poetsbeurtMinimaal halve tank brandstofNiewe APKResterende fabrieksgarantieTenaamstellingVoertuig controleVrijwaring

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Kia Picanto | Beter dan nieuw

Steeds meer fabrikanten stoppen met het aanbieden van auto's in het kleinste segment. De reden daarvoor is, dat steeds meer eisen aan de veiligheid en emissie worden gesteld. Daardoor wordt een kleine auto zo duur, dat de winst nihil is en/of een grotere auto hetzelfde kost. Toch ziet een enkele fabrikant nog steeds toekomst in de kleine auto. Kia geeft de Picanto zelfs voor de tweede keer in zijn carrière een verjongingskuur.

Autotest | Kia Picanto Beter dan nieuw

De Kia Picanto voor modeljaar 2024 behoudt zijn lage verbruik en goede wegligging. Nieuw zijn het zelfverzekerde uiterlijk, het standaard infotainment systeem en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Plus

  • moderne veiligheidsvoorzieningen
  • volwassen uitstraling

Min

  • Matige prestaties
  • Elektrische auto's zijn voordeliger in aanschaf en gebruik

Conclusie

Kia geeft de Picanto voor de tweede keer een facelift. Het model voldoet nu aan de nieuwste veiligheidseisen en ziet er dankzij een geheel nieuw getekende neus beter uit dan ooit tevoren. De uitrusting is modern met een infotainment-systeem dat nauwelijks onderdoet voor dat van de grotere modellen van Kia. De motor biedt voortaan de souplesse die voorheen ontbrak.

Ondanks al die mooie woorden is de vernieuwde Picanto niet beter dan een soortgelijke auto met nieuwe techniek. Een elektrische auto met eenzelfde prijskaartje rijdt beter (stiller, sneller, soepeler) en is voordeliger per kilometer. Bovendien is hybride-techniek inmiddels zo gangbaar, dat zelfs grotere auto's zuiniger zijn. De Picanto heeft vanwege de verouderde techniek een relatief hoge CO2-uitstoot en daarom een dito CO2-belasting.

Echter, op het moment van schrijven bieden de meeste concurrenten helemaal geen kleine auto's meer aan. Alhoewel er veel goedkope, compacte auto's zijn aangekondigd, is het aanbod op dit moment op de vingers van één hand te tellen. En dus ziet Kia de kans schoon om dat gat te overbruggen met de vernieuwde Picanto. Door de Picanto slechts te vernieuwen is de investering beperkt en kan de bestaande techniek zo lang mogelijk tegen een zo laag mogelijke prijs worden aangeboden. En... wanneer puur wordt gekeken naar alle verbeteringen, is de vernieuwde Picanto zelfs beter dan nieuw!

Deel deze advertentie