Ford Mustang Fastback GT - ONLINE AUCTION

€ 58.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-02-1965
Categorie Sportwagen/Coupé
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 23.661 km
Deuren 2
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Ford Mustang Fastback GT - ONLINE AUCTION


€ 58.000,-

Algemeen

Bouwjaar 01-02-1965
Categorie Sportwagen/Coupé
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 23.661 km
Deuren 2
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Ford Mustang Fastback GT 1965, een waar icoon in de autowereld, is een voertuig dat zowel in stijl als in prestaties een blijvende indruk heeft achtergelaten. Het verhaal van de Mustang begint in de vroege jaren '60, een tijd waarin Ford op zoek was naar een auto die de harten van de Amerikaanse jeugd zou veroveren. Met Lee Iacocca aan het roer werd de Mustang in 1964 geïntroduceerd, en het succes was onmiddellijk. De auto werd een symbool van vrijheid, snelheid en stijl.

De Mustang Fastback GT uit 1965 staat bekend om zijn elegante lijnen en sportieve uitstraling. Dit specifieke model belichaamt de authenticiteit en de historische waarde van het voertuig. In het verleden hebben diverse werkzaamheden plaatsgevonden met gebruik van originele Ford onderdelen. Het Pony interieur, een kenmerk van de Mustang, biedt een luxe en comfortabele rijervaring, terwijl het GT-pakket de sportieve prestaties en het agressieve uiterlijk verder benadrukt.

Onder de motorkap ligt de originele 289 CU 4.7L V8, een krachtbron die destijds indrukwekkende prestaties leverde en ook vandaag de dag nog steeds respect afdwingt. Gecombineerd met de C4 automatische transmissie en een 8-inch achteras, biedt deze Mustang een rijervaring die zowel soepel als krachtig is. Elke rit in deze klassieker is een reis terug in de tijd, naar een tijdperk waarin auto's nog een verlengstuk van je persoonlijkheid waren.

De restauratie van deze Mustang is met uiterste precisie uitgevoerd, waarbij uitsluitend originele onderdelen zijn gebruikt om de authenticiteit te waarborgen. Dit maakt de auto niet alleen een lust voor het oog, maar ook een technisch hoogstandje dat het rijke erfgoed van Ford's iconische pony car weerspiegelt. Deze Ford Mustang Fastback GT 1965 is meer dan zomaar een klassieker het is een eerbetoon aan een tijdperk van autogeschiedenis en een bewijs van vakmanschap en passie.

Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE KAVEL WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 10.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC en SPORTS CARS BIG BOYS TOYS HOEVELAKEN. OP DONDERDAG 13 JUNI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP DINSDAG 2 JULI VANAF 20:00 UUR DEEL 1 EN WOENSDAG 3 JULI 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Oosterinslag 5 + 5H
3871 AL Hoevelaken
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(�s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,- (incl. BTW) de gewo

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Ford Mustang Convertible | Zomerpret

Hoe wordt zomerpret vertaald naar een auto? In de vorm van een cabriolet natuurlijk! Dan is de vraag: wat voor soort cabriolet? Gaat de voorkeur uit naar een verfijnde vierzitter om optimaal te genieten van de reis? Of toch liever een lichtgewicht roadster waarbij alles draait om rijplezier? Er is een optie die menigeen vergeet: een brute Amerikaanse "muscle car".

Autotest | Ford Mustang Convertible Zomerpret

De Ford Mustang Cabrio is een onvervalste Amerikaanse muscle car: luid, bruut, opzichtig en daarmee uniek in zijn soort. Minder verfijnd dan de concurrentie, maar daarom niet slechter (wel duurder).

Plus

  • serieus snel, ook met 2.3 liter motor
  • unieke uitstraling
  • moderne uitrusting

Min

  • hoge CO2-uitstoot en daarom ook hoge aanschafprijs
  • eenvoudige dak-constructie
  • weinig verfijnd

Conclusie

Is het terecht dat menigeen de Ford Mustang overslaat bij een zoektocht naar de ideale auto voor de zomer? Dat ligt aan de voorkeur van de bestuurder.

In Amerika is de Mustang populair vanwege de lage prijs en grootse prestaties. Het is duidelijk merkbaar waar Ford heeft bezuinigd (dakconstructie, onderstel, materiaalkeuze, motortechniek), maar daar staat in Amerika een scherpe prijs tegenover. In Europa zorgen diezelfde bezuinigingen juist voor een hogere prijs omdat de weinig efficiënte aandrijflijn wordt afgestraft met een torenhoge aanschafbelasting. Een minder verfijnd product voor een hogere prijs dus.

Een kleine week rijden leert echter nog iets: de Mustang is uniek! Zelfs wanneer wordt gekozen voor de basismotor heeft de Mustang het uitgesproken karakter van een echte "muscle car". In feite heeft de Mustang helemaal geen concurrentie en dan doet de prijs er ook niet meer toe.

Deel deze advertentie