Ford Mustang Convertible 289 V8 Manual PRICE REDUCTION Completely refurbished - based on a very original example, While retaining many original details, Fitted wit

€ 43.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 1966
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 11.111 km
Deuren 2
Kleur Oranje Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Ford Mustang Convertible 289 V8 Manual PRICE REDUCTION Completely refurbished - based on a very original example, While retaining many original details, Fitted wit


€ 43.500,-

Algemeen

Bouwjaar 1966
Categorie Oldtimer
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 11.111 km
Deuren 2
Kleur Oranje Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Gallery Aaldering
Contactpersoon Nick Aaldering
Adres Arnhemsestraat 47
Postcode 6971 AP
Plaats Brummen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)575 - 564055 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gallery-aaldering.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • lederen bekleding

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Carrosserievorm: Cabriolet
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Tellerstand: 6.904 mijlen
Interieurkleur: Zwart
Motorrijtuigenbelasting: geen

Speciale aanbieding € 50.000,- nu € 43.500,-!

PRICE REDUCTION SALE!

The past few years have been incredibly successful, with hundreds of classic and sports cars finding new homes around the world.

As a result of our success, we've received a large number of trade-in vehicles. Now, we're thrilled to offer these cars at special sale prices!

Please note: these reduced prices are only available for a limited time and these cars are listed as "price reduction".

Don't miss out on this rare opportunity to drive home your dream car at an unbeatable price!

Browse our selection now and make your dream a reality.

Het betreft hier een prachtig Ford Mustang Convertible uit 1966. De auto verkeert in zeer originele staat en heeft een prachtige uitstraling. De auto is bovendien een plezier om mee te rijden vanwege de handgeschakelde transmissie waar dit exemplaar mee is uitgerust.

De carrosserie sluit overal keurig aan en het plaatwerk oogt volledig origineel en heeft fraaie passingen. De lak is omwille van cosmetische redenen al een keer opnieuw gespoten en ziet er prachtig uit. De cabrioletkap ziet er goed uit en sluit overal keurig aan. De kap laat zich verder eenvoudig bedienen. De auto staat op de originele wielen met daaromheen goede banden in de correcte maten.

Het interieur is al eens opnieuw bekleed. De tapijten zijn in zeer goede staat verkerend en sluiten overal keurig aan. De stoelen zijn bekleed met vinyl zoals het hoort en zien er zeer origineel uit. Het stuurwiel is volledig origineel evenals de transmissiehendel voor de automatische transmissie. De instrumenten en bedieningselementen zien er allen keurig verzorgd uit en functioneren zoals het hoort. Verder vallen de extra gemonteerde instrumenten op de stuurkolom op, destijds een gewilde optie.

De Ford wordt vanzelfsprekend aangedreven door een V8 motor en is in dit geval gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen. De 289 V8 motor loopt precies zoals u dat verwacht: lekker veel koppel onderin en die heerlijke karakteristieke V8 sound zoals alleen een oude Amerikaanse V8 motor die kan leveren. Het onderstel is keurig verzorgd en is vooral afgestemd op comfort en de remmen laten zich prima doseren.

Kortom een prachtige en grotendeels originele Ford Mustang Convertible met de geliefde V8 en de nog meer geliefde handgeschakelde transmissie met vier versnellingen.

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Ford Mustang Convertible | Zomerpret

Hoe wordt zomerpret vertaald naar een auto? In de vorm van een cabriolet natuurlijk! Dan is de vraag: wat voor soort cabriolet? Gaat de voorkeur uit naar een verfijnde vierzitter om optimaal te genieten van de reis? Of toch liever een lichtgewicht roadster waarbij alles draait om rijplezier? Er is een optie die menigeen vergeet: een brute Amerikaanse "muscle car".

Autotest | Ford Mustang Convertible Zomerpret

De Ford Mustang Cabrio is een onvervalste Amerikaanse muscle car: luid, bruut, opzichtig en daarmee uniek in zijn soort. Minder verfijnd dan de concurrentie, maar daarom niet slechter (wel duurder).

Plus

  • serieus snel, ook met 2.3 liter motor
  • unieke uitstraling
  • moderne uitrusting

Min

  • hoge CO2-uitstoot en daarom ook hoge aanschafprijs
  • eenvoudige dak-constructie
  • weinig verfijnd

Conclusie

Is het terecht dat menigeen de Ford Mustang overslaat bij een zoektocht naar de ideale auto voor de zomer? Dat ligt aan de voorkeur van de bestuurder.

In Amerika is de Mustang populair vanwege de lage prijs en grootse prestaties. Het is duidelijk merkbaar waar Ford heeft bezuinigd (dakconstructie, onderstel, materiaalkeuze, motortechniek), maar daar staat in Amerika een scherpe prijs tegenover. In Europa zorgen diezelfde bezuinigingen juist voor een hogere prijs omdat de weinig efficiënte aandrijflijn wordt afgestraft met een torenhoge aanschafbelasting. Een minder verfijnd product voor een hogere prijs dus.

Een kleine week rijden leert echter nog iets: de Mustang is uniek! Zelfs wanneer wordt gekozen voor de basismotor heeft de Mustang het uitgesproken karakter van een echte "muscle car". In feite heeft de Mustang helemaal geen concurrentie en dan doet de prijs er ook niet meer toe.

Deel deze advertentie